Het inflatiespook Edin Mujagić

ISBN:

Published:

Paperback

256 pages


Description

Het inflatiespook  by  Edin Mujagić

Het inflatiespook by Edin Mujagić
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 256 pages | ISBN: | 10.70 Mb

In 2009 is de wereldeconomie om één minuut voor twaalf gered van de ondergang met duizenden miljarden dollars en euros die geleend en uitgegeven zijn door de overheden van alle landen ter wereld. Is de wereld daarmee definitief uit de gevarenzone?MoreIn 2009 is de wereldeconomie om één minuut voor twaalf gered van de ondergang met duizenden miljarden dollars en euros die geleend en uitgegeven zijn door de overheden van alle landen ter wereld.

Is de wereld daarmee definitief uit de gevarenzone? Heeft de wereld de ergste crisis sinds de Grote Depressie van bijna honderd jaar geleden achter de rug? Kunnen we nu met zijn allen opgelucht ademhalen?Edin Mujagic zet in dit boek uiteen waarom het antwoord op al die vragen nee is.

Stap voor stap bewijst hij op een toegankelijke manier dat het meest vernietigende deel van de wat hij De Grote Crisis noemt nog moet komen. Het eerste deel van de crisis is te omschrijven als kortstondige maar hevige pijn. Wat volgt is langdurige pijn die almaar heviger zal worden in de vorm van ontwrichtende, torenhoge inflatie.Voor iedereen die benieuwd is hoe de alledaagse economische wereld na het eerste deel van de crisis eruit zal zien, waarom torenhoge inflatie niet alleen veroorzaakt wordt door pleisters en reddingspakketten van duizenden miljarden euros, maar door veel andere, verrassende factoren, op tijd een uitgebreide handleiding wil hebben over hoe zijn vermogen te beschermen tegen die inflatie en hoe die inflatie juist voor zich te laten werken: lees dit boek!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het inflatiespook":


barbourdeutschland.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us