Ах, тези гаджета! (Дневникът на Джорджия, #8) Louise Rennison

ISBN:

Published:

Paperback

224 pages


Description

Ах, тези гаджета! (Дневникът на Джорджия, #8)  by  Louise Rennison

Ах, тези гаджета! (Дневникът на Джорджия, #8) by Louise Rennison
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 224 pages | ISBN: | 9.77 Mb

Ах, тези гаджета! Просто не знам какво да правя с тях! Ще взема да спретна по един списък с плюсовете и минусите на Секссимвола и на Бога на любовта.Двайсет минути по-късноЕто го и въпросния списък:МасимоВъншен вид: десет точки.Специални качества:MoreАх, тези гаджета!

Просто не знам какво да правя с тях! Ще взема да спретна по един списък с плюсовете и минусите на Секссимвола и на Бога на любовта.Двайсет минути по-късноЕто го и въпросния списък:МасимоВъншен вид: десет точки.Специални качества: котешки очи, пицеландска харизма.Целувачески умения: мучос буенос.Възпитание: да, защото, когато приключваше с бившата си, беше много любезен.Факторът „Лигавата Линдзи”: От положителната страна, не е прекарал повече от една-две вечери в нейната компания. Доколкото знам аз, де...РобиВъншен вид: сладко бонбонче.Специални качества: способност да се оправя с мен, дори когато мозъкът ми е решил да отскочи на кратка почивка.Целувачески умения: и още питате!

Спомням си, че онази негова техника за захапване на ухото беше много готина. Или май беше на Дейв Смешния? Добре де, това го махаме от списъка – Дейв Смешния не фигурира в този списък!Възпитание: мил е с Ангъс и Либи, което говори доста за него.Факторът „Лигавата Линдзи”: не може да се отрече, че устните му са влизали в контакт с някои части от анатомията на дъртата Октоподска глава. Защото той съвсем официално ходеше с нея.И така, сега единственото, което ми трябва, е човек, с когото да обсъдя точките по списъка.

Ако Дейв Смешния няма нищо против, определено бих предпочела да чуя неговото мнение.Една минута по-късноКакво против би могъл да има Дейв Смешния, а?Още една минута по-късноИстината обаче е, че Дейв Смешния наистина ме харесва.И аз го харесвам...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ах, тези гаджета! (Дневникът на Джорджия, #8)":


barbourdeutschland.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us