Anamneza Ana Săndulescu

ISBN:

Published:

Paperback

214 pages


Description

Anamneza  by  Ana Săndulescu

Anamneza by Ana Săndulescu
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 214 pages | ISBN: | 7.73 Mb

Luisa se trezeşte pe un pat de spital, după o comă îndelungată. Însoțită de Jurnal confident și prieten, totodată , tânăra îşi proiectează o călătorie reminiscentă prin universuri aparent disjuncte, construind un tablou haotic, fragmentar, undeMoreLuisa se trezeşte pe un pat de spital, după o comă îndelungată. Însoțită de Jurnal − confident și prieten, totodată −, tânăra îşi proiectează o călătorie reminiscentă prin universuri aparent disjuncte, construind un tablou haotic, fragmentar, unde adună atacurile de panică, relaţia tensionată din trecutul părinţilor ei, bisexualitatea, fobia pentru apa sărată, amestecul de substanţe interzise în doze nerecomandate, iubirea pentru Sorin, comisarul de la Crimă Organizată, legături eşuate, împreună cu dorinţa de a scrie și necesitatea cunoaşterii de sine.

Dar există oare un capăt al drumului?“Ana este o cititoare pasionată și o căutătoare îndârjită, calități pentru un scriitor de cursă lungă. Scrisul ei este o combinație puternică de sensibilitate acidă, spirit de observație și abisalitate. De aici un roman neastîmpărat, fractal, nevrotic. Recomand.” (Dan Lungu)“Frazele Anei sunt ca niște fulgere în plină noapte, te țin mereu în suspans, te obligă să ai încredere că la capătul vijeliei literare personajele vor construi un singur punct geografic, viața atât de rapidă.

Cred cu toată convingerea că Ana Săndulescu e unul din pariurile câștigate ale noii generații de prozatori.” (Paul Gorban)Îndrăzneţ, captivant, feminin, trepidant, nuanţat şi intens, condeiul Anei Săndulescu din Anamneza te face să vrei să descoperi din nou literatura română. Nici nu vor trece bine câteva pagini, când îţi vei da seama că nu te mai poţi dezlipi de naraţiunea confesivă atât de divers colorată. Atenţie, asta e o carte de care s-ar putea să te îndrăgosteşti!” (Cristina Nemerovschi)“Anamneza de Ana Săndulescu este una dintre cele mai bune cărţi ale autorilor români contemporani pe care le-am citit, este fascinantă şi plină de intrigă, este un roman care te acaparează întru totul.

Eu l-am citit în doar câteva ore şi nu l-am putut lăsa din mână, e uşor de citit, scriitura fiind simplă, fără cuvinte pompoase şi inutile. Este exact aşa cum ar trebui să fie.” (livre.ro)“Felicitări pentru această carte, pe care o consider, cu modestie, cartea unei generații.” (goodread.ro)“Ana Săndulescu face parte din categoria scriitorilor contemporani atipici, scriitori dornici să aducă un suflu nou literaturii românești, să o adapteze cititorilor dinamici, nonconformiști. Primul ei roman, Anamneza, ne propune un subiect îndrăzneț cu un mod de prezentare original.” (mybookbasket.blogspot.com)“Nu mă aşteptam.

O să încep prin a spune că nu mă aşteptam. Să fie o carte atât de puternică, distructivă, cu greutate, dură pe alocuri, tristă, perfidă, superficială, profundă. Nu mă aşteptam să găsesc într-un autor de-al nostru o exprimare atât de cursivă şi de dură, de fluentă şi graţioasă, dar...” (yukiblack.wordpress.ro)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Anamneza":


barbourdeutschland.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us