Oikean ruoan puolesta Michael Pollan

ISBN:

Published:

Hardcover

240 pages


Description

Oikean ruoan puolesta  by  Michael Pollan

Oikean ruoan puolesta by Michael Pollan
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 240 pages | ISBN: | 10.43 Mb

Syö ruokaa. Sopivasti. Lähinnä kasviksia.Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin, hän saattaisi palata sieltä tyhjin käsin. »Ruoankaltaiset ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi halunnut ostaa:MoreSyö ruokaa. Sopivasti. Lähinnä kasviksia.Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin, hän saattaisi palata sieltä tyhjin käsin.

»Ruoankaltaiset ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi halunnut ostaa: oikean ruoan. Ja kumma kyllä, vaikka hän ei tiennyt mitään hivenaineista eikä hänellä ollut käytössään grammalleen laadittuja tuoteselosteita, hän silti söi terveellisemmin kuin me ja voi paremmin.Oikean ruoan puolesta -kirjassa Michael Pollan osoittaa, että suhtautumisemme ruokaan on valtava paradoksi. Hätäilemme ravitsemuksesta enemmän kuin koskaan, mutta samalla olemme sairaampia ja lihavampia.

Olemme eksyneet ravintotieteilijöiden mikrogramma- ja antioksidanttimaailmaan ja hukanneet käsityksen siitä, mikä on oikeaa ruokaa. Tilalle ovat tulleet teolliset tuotteet, jotka vain muistuttavat ruokaa. Ruokailu on muuttunut tankkaustoimenpiteeksi, joka tehdään kiireessä, välinpitämättömästi tai televisiota katsellen. Jotain on perusteellisesti vialla, ihmiset voivat huonosti, ja syynä on suhteemme ruokaan.Michael Pollanin ruokamanifesti on tavallisen ruoan puolustuspuhe. Yhdistelemällä kymmeniä tutkimustuloksia hän päätyy yksinkertaistamaan asioita.

Unohda ravintoaineet, unohda ruokatiede! Älä anna globaalin ruokateollisuuden vääristää ostoksiasi!Oikean ruoan puolesta nousi keväällä 2008 New York Timesin myyntilistojen kärkeen, ja kirjan käännösoikeudet on myyty lähes kolmeenkymmeneen maahan.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Oikean ruoan puolesta":


barbourdeutschland.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us