Het Wonderbaarlijke Snergenland E. A. Wyke-Smith

ISBN: 9789048819607

Published:

Hardcover

223 pages


Description

Het Wonderbaarlijke Snergenland  by  E. A. Wyke-Smith

Het Wonderbaarlijke Snergenland by E. A. Wyke-Smith
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 223 pages | ISBN: 9789048819607 | 4.70 Mb

Ver weg van de bewoonde wereld ligt het Snergenrijk, waar juf Watkyns een kolonie voor overtollige kinderen runt. Het rijk wordt bewoond door Snergen (die niet veel groter zijn dan een gemiddelde tafel), vriendelijke beren en Hollandse zeevaardersMoreVer weg van de bewoonde wereld ligt het Snergenrijk, waar juf Watkyns een kolonie voor overtollige kinderen runt. Het rijk wordt bewoond door Snergen (die niet veel groter zijn dan een gemiddelde tafel), vriendelijke beren en Hollandse zeevaarders die schipbreuk hebben geleden en er sindsdien hun kamp op hebben geslagen.Op zoek naar avontuur lopen de kinderen Joe en Sylvia weg uit de kolonie.

Onderweg komen ze de goedaardige maar niet zo snuggere Snerg Gorbo tegen. Terwijl het trio in allerlei avonturen verzeild raakt, zetten juf Watkyns, de Snergen en de Hollanders een reddingsactie op touw. Maar komen ze wel op tijd?Ik wil mijn eigen liefde en die van mijn kinderen voor E.A. Wyke-Smiths The Marvellous Land of Snergs betuigen, vanwege de Snergs, maar ook vanwege Gorbo, de kostelijkste van alle domkoppen, maar onmisbaar gezelschap tijdens een hachelijk avontuur.

- J.R.R. TOLKIENDe Britse auteur, ingenieur en avonturier E.A. WYKE-SMITH schreef dit komische verhaal in 1928. Het inspireerde Tolkien voor De Hobbit en is een favoriet van J.K. Rowling. Voor het eerst verschijnt dit boek in het Nederlands, in een virtuoze vertaling van Henkes & Bindervoet. Gouden Penseelwinnares Sylvia Weve maakte er de prachtige illustraties bij.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het Wonderbaarlijke Snergenland":


barbourdeutschland.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us